اطلاعیه شماره یک اردوی یزد

باسلام خدمت دانش پژوهان و اساتید گرامی

به منظور اردتقاء سطح علمی و آشنایی بیشتر دانش پژوهان گرامی با آیین زرتشت و یهویت  گروه ادیان سفر علمی به  شهر یزد را انشاء الله در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد نمود.

زمان حرکت شام چهارشنبه (4 اسفند) و زمان حرکت از یزد شنبه عصر( 7 اسفند) به سمت قم..

لازم به ذکر است کسانی که در سال جاری دانش پژوه موسسه بوده اند میتوانند در برنامه یزد شرکت نمایند.. از این روی کسانی که در ترم اول فارغ التحصیل شده باشند نیز واجد شرایط حضور در اردو هستند.

باتوجه به وعده معاونت مخترم آموزش مبنی بر تامین بودجه اردو انشالاه سفر علمی دربردارنده هزینه ای برای دوستان نخواهد بود.. درعین حال برای وثیقه و تضمین حضور دوستان در اردو و تامین هزینه احتمالی مازاد بر بودجه درخواستی همانند سایر برنامه های پیشین مبلغ 50 تومن از همه عزیزان اخذ خواهد شد.

• در صورت انصراف و یا عدم حضور در اردو مبلغ دریافت شده مسترد نخواهد شد.
  • با توجه به محدودیت ظرفیت و تکمیل ظرفیت خالی از گروه کلام، اولویت باکسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

مهلت ثبت نام: تا ظهر یکشنبه 19 /10/ 95
شماره کارت: